09/01/2022

  Konfliktet që duhen vëzhguar me kujdes gjatë vitit 2022

  09/01/2022

  Çfarë fshihet pas garës së re të armatimeve në Ballkan?

  08/01/2022

  2022: Viti vendimtar për zgjerimin e BE-së në Ballkanin Perëndimor

  06/01/2022

  Politika e jashtme greke në Mesdheun Lindor: Energjia dhe realpolitika

  01/01/2022

  Gjeopolitika dhe gjeoekonomia: Cilat janë perspektivat për vitin 2022

  29/12/2021

  Perëndimi nuk ka gjasa të pranojë kërkesat e Rusisë për NATO-n

  28/12/2021

  Mercenarët e Vladimir Putinit po kërcënojnë paqen në Evropë

  28/12/2021

  Si mund të shmanget lufta në Ukrainë dhe Tajvan

  28/12/2021

  Lufta e Tretë e Ftohtë e Rusisë

  27/12/2021

  Rusia dhe Kina i druhen rënies së tyre, ndaj e kërkojnë tani luftën me Perëndimin

  Back to top button
  Close
  Close