Video

VIDEO/ Vetëm ky qen mund të bëhet shok me një tigër

Screen Shot 2015-05-28 at 21.11.54

Raca e qenëve Jack Russell janë të njohur për trimërinë e tyre por një qenush i vogël trimosh e ka çuar në një nivel më lartë famën e tyre, duke u bërë shok me një tigër. Një video e adhurueshme është shpërndarë në linjë dhe e tregon qenin e vogël duke luajtur me tigrin e madh, i cili fatmirësisht nuk duket aspak i bezdisur nga kanini energjik.

https://www.youtube.com/watch?v=FDpilH2F0i4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close