14/09/2021

  Skenarët botërorë 20 vjet pas sulmeve të 11 Shtatorit

  12/09/2021

  Epoka e demokracive zombie: Pse autokratët po braktisin edhe ritualet fasadë

  12/09/2021

  A është komunizëm kapitalizmi autoritar?

  11/09/2021

  Covid-19 dhe liria e njeriut

  11/09/2021

  Forum / A e ndryshuan Amerikën sulmet e 11 Shtatorit?

  11/09/2021

  Sa e fuqishme do të ishte një ushtri e përbashkët evropiane?

  11/09/2021

  Si e shpëtoi Emannuel Macron-in, pandemia e Covid-19

  11/09/2021

  “Nëse minjtë i ngrenë këmbët përpjetë, jemi të vdekur”. Rrëfimi i sinqertë i George W. Bush, për 11 shtatorin 2001

  10/09/2021

  Rënia e Afganistanit, leksioni më i fundit i pamësuar i 11 Shtatorit

  10/09/2021

  Evropën mund ta mbrojë vetëm vullneti politik i përbashkët

  Back to top button
  Close
  Close