Xhorxhia Meloni, provokatorja politike që mund të bëhet kryeministrja e parë e ekstremit të djathtë në Itali

  11 zgjidhje të lashta për problemet dhe sfidat e kohës tonë

  I vetmi shtet evropian, që nuk po vuan nga kriza energjetike

  Kush ishte Juda Iskarioti, dishepulli që tradhëtoi Jezu Krishtin?

  Mos i mësoni fëmijët tuaj të kenë frikë nga bota

  Strategjitë e manipulimit mediatik

  A ka fakte shkencore që do t’i rezistojnë përgjithmonë kohës?

  Evropa po përballet sërish me rritjen e ndjeshme të ekstremit të djathtë

   Kush ishte Juda Iskarioti, dishepulli që tradhëtoi Jezu Krishtin?

   Nëntë qytetërimet që patën një fund misterioz

   Xhordano Bruno: Vdekja e një filozofi në turrën e druve

   Cili është qytetërimi më i vjetër në botë?

   Si qytetërimi Minoan hodhi themelet e Evropës moderne

   Kush janë 5 vitet më të këqija në historinë e njerëzimit

   Athina, shtëpia e demokracisë:Nga Antikiteti në modernitet

   Armët, çeliku dhe sëmundjet, përcaktuan epërsinë e evropianëve mbi pjesën tjetër të botës

   Çfarë e shkaktoi rënien e Egjiptit të lashtë?

   Procesi i Rusisë kundër Gorbaçiovit: Minutë pas minute

   Back to top button