24/06/2022

  Miliardat e Vladimir Putinit: A kanë dështuar sanksionet që vendosi Perëndimi?

  22/06/2022

  Kush janë vendet pa ushtri, dhe cilat janë përfitimet e tyre

  21/06/2022

  Ku do të ndalet ushtria ruse në Ukrainë? Ja çfarë thotë këshilltari i ngushtë i PutinIt

  21/06/2022

  Si do të evoluojë pandemia gjatë 5 viteve të ardhshme? Tre skenarët e mundshëm

  21/06/2022

  Armatim maksimal i ukrainasve, opsioni më pak i keq në luftën e tyre kundër Rusisë

  20/06/2022

  Mikhail Khodorkovsky: Putini i ka hyrë një rruge, që do të sjellë rrëzimin e tij

  17/06/2022

  Evropa duhet të mësojë të mbrohet vetë: Po si?

  17/06/2022

  Protesta, sulme dhe sabotazhe: Si është e organizuar rezistenca ukrainase në territoret e pushtuara

  17/06/2022

  Lufta në Ukrainë përçan në mënyrë të rrezikshme Ballkanin Perëndimor

  17/06/2022

  Vendstrehimet gjigante të Helsinkit, udhëtim në një vend që është gjithmonë gati për luftë

  Back to top button