12/10/2021

  Mrekullia: 10 vëllezër shkuan në luftë, dhe të gjithë u kthyen gjallë në shtëpi

  09/10/2021

  Historia magjepsëse e “Orient Express”, mbretit të trenave, dhe trenit të mbretërve

  07/10/2021

  Si e sfidoi Rilindja Evropianë Kishën, dhe ndikimi i saj në Reformimin e Krishtërimit

  03/10/2021

  Misteri: Një murg italian shkroi mbi Amerikën 2 shekuj para ekspeditës së Kristofor Kolombit

  01/10/2021

  Sun Tzu vs Carl Von Clausewitz: Kush ishte strategu më i madh i të gjitha kohërave?

  29/09/2021

  Kush e shpiku kartën e identitetit?

  28/09/2021

  Monte Nuovo, vullkani i fjetur që mund të shkatërrojë Evropën

  24/09/2021

  Disa fakte që ndoshta nuk i dinit për Ana Frank dhe “Ditarin” e saj…

  24/09/2021

  Mallkimi i tij tmerroi Evropën: Kush ishte Zhak dë Molej, Mjeshtri i fundit i Madh i Kalorësve Tempullarë

  23/09/2021

  Misteri 60-vjeçar: Kush e vrau kreun e OKB-së Dag Hammarskjöld?

  Back to top button
  Close
  Close