04/12/2023

  Pse celulari yt e urren dimrin?

  01/12/2023

  “E ndërkohë plakesh, i bindur se vite më të mira do të vijnë”. Thënie të veçanta nga Vasco Rossi

  01/12/2023

  “Do të bësh, do të jesh, do të bëhesh”. Fjalimi më i bukur motivues nga Alessia Esposito

  30/11/2023

  Pse gabojmë kur përpiqemi të lexojmë njerëzit

  29/11/2023

  Fituesi i Booker: “Qytetërimi është ideal. Tribalizmi është instikt, dhe më i fortë”

  27/11/2023

  Flamuri shqiptar me yll, në protestat e 1968-ës në Francë

  25/11/2023

  Si Jeta (dhe Vdekja) burojnë nga kaosi

  25/11/2023

  “Dashuria për atdheun lind nga dashuria për familjen”

  25/11/2023

  Fragment prekës nga romani “11 minuta” i Paulo Coelhos

  25/11/2023

  “Kujtoj me mall një çast gëzimi”. Poezia fantastike nga Aleksandër Pushkin…

  Back to top button