Kush jemi

Bota.al është një platformë jofitimprurëse online, botim i Institutit të Implementimit të Informacionit, e angazhuar për botimin në gjuhën shqipe të artikujve, reportazheve, komenteve, analizave të autorëve botërore, në lidhje me ngjarjet e kohës sonë, duke u përqëndruar vecanërisht tek diplomacia dhe ekonomia. 


Një pjesë të madhe të hapësirës së bota.al e zënë artikujt me karakter historik, për ngjarje dhe personazhe që kanë patur ndikim të padiskutueshëm në historinë e botës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close