Mbretëreshat e Jeruzalemit: Disa nga gratë që mbretëruan në Lindjen e Mesme në kohën e Mesjetës

  “Asgjë e re nga Fronti i Perëndimit”, një paralajmërim pacifist edhe për të rinjtë që luftojnë sot

  Po sikur Universi të jetë krijuar nga një Big Bang i errët?​

  Qentë e Çernobilit

  The Hellfire Clubs: Kush ishin shoqëritë sekrete elitare të shekullit XVIII, që mund të kenë adhuruar vetë Djallin?

  Si po e ri-formaton Evropën Giorgia Meloni

  Vetmia e tiranit: Si e humbin diktatorët kontaktin me realitetin

  Serbia, Rusia dhe mësimet nga historia

   Mbretëreshat e Jeruzalemit: Disa nga gratë që mbretëruan në Lindjen e Mesme në kohën e Mesjetës

   Qentë e Çernobilit

   Subutai: Gjenerali që pushtoi territorin më të madh në histori

   Reichstag, e vërteta e fshehur e zjarrit që Hitleri e përdori për eliminimin ekundërshtarëve  

   Histori / 20 gënjeshtra historike për Mesjetën

   Kush ishte Herodoti, “babai i historisë”?

   Kush janë qytetet më të vjetra të banuara në botë

   Ja si shtetet kanë spiunuar historikisht njëri-tjetrin nga ajri

   Qyteti i Ndaluar, simboli i misterit dhe fuqisë së perandorëve të Kinës

   Dinastia Rameside: Një epokë e artë në Egjiptin e Lashtë

   Back to top button