20/05/2022

  Falenderojini të paktën një herë kamarierët, banakierët, e këdo që e bën jetesën tonë më të mirë

  20/05/2022

  Letra prekëse e një nëne: “Fëmijët mund të largohen, ama kthehen sërish në një moment të caktuar”

  20/05/2022

  “Kur rritesh pa fjalë pozitive prej personave përreth…”. Një artikull që duhet lexuar nga të gjithë

  20/05/2022

  “Emri i engëllit tënd nuk ka rëndësi. Ti do ta quash atë “Mama””. Nënat janë engjëjt tanë…

  19/05/2022

  “Një fëmijë që nuk ka respekt për prindërit e tij, nuk ka për të pasur respekt për asnjë person”

  19/05/2022

  Dashuria e një nëne dhe një babai mund të jetë e ndryshme, por asnjëra nuk është më inferiore se tjetra

  Back to top button