Keshilla

Ndonjëherë fati të thotë “JO!” për të të mbrojtur

Ndonjëherë fati thotë jo sepse e di se ajo që dëshiron zemra jote, mund të të dëmtojë në fund. Njerëzit për të cilët keni nevojë të madhe mund të jenë ata që do t’ju zhgënjejnë në çfarëdo mënyre. Ndonjëherë fati thotë jo sepse dëshiron t’ju mësojë rëndësinë e durimit, të mësoni të vlerësoni gjërat që të tjerët i konsiderojnë si të mirëqena. Ndonjëherë fati thotë jo sepse e di që nëse thotë po, nuk do të rritesh me të njëjtën mençuri, forcë dhe rezistencë që ke sot. Ju nuk do të jeni më mirë nëse nuk përballeni me frikëra të caktuara, nuk shëroni plagë të caktuara dhe nuk kapërceni disa sfida. Ju nuk do të jeni personi që vlerëson njerëzit e mirë.

Ndonjëherë fati thotë jo sepse dëshiron që ju të thelloni më tej jetën tuaj, të bëni pyetje të vështira, të rishikoni vendimet tuaja ose thjesht të përpiqeni të kuptoni nëse gjërat që dëshironi janë të mira për ju, ose ndoshta ju pëlqen ideja e gjërave. Ndonjëherë fati thotë jo sepse dëshiron t’ju japë gjëra më të mira nga sa kërkoni. Ndonjëherë kjo JO e tij është një “po” e madhe. Ndonjëherë kjo JO e tij është një surprizë e mrekullueshme dhe e papritur. Ndonjëherë kjo JO e tij është më shumë një “jo tani”, sesa një JO absolute. Ndonjëherë kjo JO e tij është thjesht një po për më vonë, por ajo që di me siguri është se JO-të e tij janë vetëm një mënyrë tjetër për t’ju dhënë më të mirën nga jeta. Dhe ndonjëherë është mënyra e tij për të kuptuar që do t’ia dalësh dhe se jeni të mjaftueshëm për botën. / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close