Bota

Në Londër evakuohet qendra, frikë pranë Westminster

Screen Shot 2015-11-21 at 21.32.04

Ka qenë gjendje alarmi sot në të gjithë Europën. Ndërkohë që Brukseli dorëzohet dhe mbyll të gjithë vendet publikë, në Londër, një operacion i policisë ka mbyllur një zonë të qendrës.

Pasdite, pranë portave të Westminster, shumë i frekuentuar nga turistët, forcat e rendit kanë bllokuar një makinë me targa belge dhe kanë arrestuar tre persona në kryqëzimin mes Blackfriars Road dhe Westminster Bridge. Zona është evakuuar, ndërkohë që helikopterë vëzhgonin nga lart qytetin. Policia u ka kërkuar personave që ndodheshin në dyqane dhe restorantet e rrugës që të largoheshin nga vitrinat dhe dritaret. /Bota.al

Back to top button
Close
Close