Zodiak

Shenjat më pasive të zodiakut. Ju manipulojnë pa e vënë re

A ka ndonjë nga këto shenja afër jush? Kontrolloni listën dhe zbuloni nëse keni nevojë ta vëzhgoni me kujdes!

Demi

Demi beson se njerëzit e tjerë duhet të jenë në gjendje të dinë kur nuk janë mirë, dhe kur nuk janë ose kur besojnë se po përjashtohen, ata veprojnë në mënyrë pasive-agresive për ti bërë presion personit tjetër që të qëndrojë pranë tyre, e të marrin vëmendjen që dëshirojnë.

Gaforrja

Gaforret nuk dinë gjithmonë mënyrën më të mirë për të vepruar kur ndihen të lënduara ose të mërzitura. Ata janë në dyshim midis shprehjes së pakënaqësisë së tyre dhe shkaktimit të shqetësimit, prandaj, më shpesh, ata janë të kënaqur me komente pasive-agresive dhe madje edhe psherëtima të acaruara, derisa personi tjetër të kuptojë se diçka nuk shkon dhe shkon pas tyre për të folur.

Virgjëresha

Virgjëresha e përvetëson këtë sjellje kur beson se një situatë nuk ia vlen të diskutohet, por vazhdon ta bezdisë atë. Pastaj ata do të zgjedhin të heshtin ose të bëjnë komente të pakëndshme për ta bërë personin tjetër të flasë dhe të rregullojë gjërat. Nëse nuk funksionon, ata ndoshta do të “shpërthejnë” dhe do të thonë gjithçka që i shqetëson.

Peshorja

Sjellja pasive-agresive e Peshoreve aktivizohet kur njerëzit përreth tyre nuk ua kthejnë reciprokisht përpjekjet që bëjnë për t’i parë të lumtur.

Nëse përballen me shenjën më të vogël të mosmirënjohjes, ata përdorin heshtjen ose i përmbahen komenteve të pakëndshme në kohë të papërshtatshme, derisa të bëni atë që ata duan.

Peshqit

Peshqit, pavarësisht se janë të ndjeshëm, gjithashtu mund të jenë shumë pasivë-agresivë. Kur ndiejnë se personi tjetër ka kapërcyer një kufi, ata mund të kenë frikë të flasin hapur dhe sinqerisht me të, gjë që i bën ata të ndërmarrin veprime manipuluese derisa tjetri të kërkojë falje. Shumicën e kohës, ata nuk e bëjnë për keq, por kjo nuk justifikon karakterin negativ të këtyre qëndrimeve.

Back to top button
Close
Close