Zodiak

Të sigurta që doni të bëni për vete një burrë të shenjës së Virgjëreshës?

Ai është një perfeksionist, i pa kompromis dhe i pasigurt. A ndiheni sikur dëshironi të filloni një marrëdhënie me një burrë si ky?

Perfeksionist, pa kompromis dhe i pasigurt: ai është burri i lindur nën shenjën e Virgjëreshës dhe ta bësh për vete nuk është aspak e lehtë. Për të thyer zemrën e tij duhet qëndrueshmëri, forcë dhe shumë durim dhe jo të gjithë janë të pajisur me to.

E vërteta është se burrat e lindur nën shenjën e Virgjëreshës ndërtojnë mure të gjatë, të trashë dhe prishja e tyre mund të jetë shumë e lodhshme. Ata i jetojnë marrëdhëniet me shkëputje dhe kurrë nuk e lënë veten të shkojë. Edhe nëse ekziston një ndjenjë e fortë, ndrojtja dhe pasiguria që karakterizojnë këtë shenjë marrin epërsi dhe pasqyrohen në mënyrë të pashmangshme në marrëdhëniet që ata jetojnë.

Ne mund t’ju themi se është një dashnor i pasionuar, por vetëm në intimitet. Kur bëhet fjalë menaxhimin e ndjenjave, ai thjesht nuk është i aftë për këtë.

Kjo është arsyeja pse fitimi i zemrës së një njeriu të lindur nën shenjën e Virgjëreshës mund të kthehet në një betejë të vërtetë, sepse ai kurrë nuk e ekspozon veten. Dhe mbi të gjitha, ai lufton t’u besojë njerëzve.

Një grua, në fakt, para se të bëhet partnere e jetës së tij, së pari duhet të jetë shoqja e tij. Dhe mjerë ajo nëse e gënjen për ndonjë gjë: besimi dhe besnikëria për burrat e lindur nën shenjën e Virgjëreshës janë të parat. Prandaj, prisni të ndjeheni nën vëzhgim gjithashtu: këto janë teste të krijuara për të provuar ndershmërinë tuaj.

Dhe nëse pas gjithë kësaj përpjekjeje të madhe ia keni dalë, kini kujdes sepse do të duhet shumë durim për të qëndruar pranë një burri Virgjëreshë. Po, sepse pavarësisht dashurisë që ai mund të ketë ndaj partneres, puna do të jetë gjithmonë, ose pothuajse gjithmonë, e para.

Dhe çfarë mund të themi në lidhje me përsosmërinë kronike të të lindurve nën këtë shenjë? Ata duan dhe presin të planifikojnë gjithçka, madje edhe marrëdhëniet, prandaj dhimbjet e kokës dhe ngjarjet e papritura i çakordojnë.

Por është e qartë se, thellë-thellë, edhe ata që kanë lindur nën shenjën e Virgjëreshës kanë meritat e tyre: ata janë shumë besnikë, luajalë dhe të ndershëm dhe kanë një zemër të pastër të cilën, megjithatë, për shkak të pasigurisë së tyre, nuk janë në gjendje ta tregojnë.

Të jesh pranë tyre kërkon shumë durim. Nëse e keni, provojeni!

Back to top button