Zodiak

Yjet e inteligjencës: Shenjat më të zgjuara të zodiakut

Kush dallohet për inteligjencën dhe zgjuarsinë sipas astrologëve? “Eleganca është po aq e nevojshme për mendjen sa edhe hiri për trupin”, tha dikush i lashtë.
Të gjithë njerëzit, në përgjithësi, në një mënyrë apo në një tjetër, janë të pajisur me inteligjencë, pyetja e vetme është se në çfarë mase janë në gjendje ta zhvillojnë dhe manifestojnë atë.
Gaforrja
Gaforret vështirë se mund të quhen intelektualë dhe ata, si Demi, preferojnë të mos mburren. Por nëse u kërkohet këshilla, ata me kënaqësi do të tregojnë atë që dinë dhe e vërteta është se dijnë shumë.
Por shprehja “mendje fleksibël” nuk zbatohet për Gaforret: për të marrë një vendim ose për të nxjerrë konkluzione, ata duhet të konsiderojnë me kujdes gjithçka. Nxitimi është i mbushur me gabime serioze.
Virgjëresha
Virgjëresha punon shumë, veçanërisht pas moshës 25 vjeç. Në rininë e tyre të hershme, Virgjëresha ka lexuar shumë, por informacioni dhe mençuria nuk qëndrojnë brenda tyre, por zhvillohen emocionalisht.
Ata as nuk duan të studiojnë, por, pas moshës 25 vjeç, zbulojnë një pasion për punën dhe arritjen e qëllimeve. Dhe nëse dituria është e nevojshme për këtë, ata e marrin; nëse është e nevojshme të punohet në intelekt, ata e bëjnë.
Bricjapi
Ai e zhvillon intelektin e vet me përpjekje të mëdha, asgjë nuk i jepet falas. Të tjerët mund ta konsiderojnë Bricjapin budalla, por atij nuk i intereson. Gjëja kryesore është të punosh për veten tënde dhe të luftosh vazhdimisht me përtacinë e brendshme, dyshimet dhe pasigurinë.
Problemi me Bricjapët që kanë arritur lartësi në sferën intelektuale është varësia e tyre e tepruar nga autoritetet. Më shumë pavarësi në të menduarit dhe gjithçka do të jetë më mirë se kurrë.
Peshqit
Kjo është një shenjë e fantazive, ëndrrave dhe shpresave. Mendja është shumë më pak e rëndësishme për Peshqit sesa aftësia për të ndjerë dhe imagjinuar.
Në të njëjtën kohë, ato përshtaten lehtësisht në realitet, nëse e kërkojnë rrethanat. Por, për të zotëruar atë që nuk u intereson aspak, Peshqit dalin keq.

Back to top button