Bota

2016 / Irani përballë Izraelit, një krahasim i fuqisë ushtarake (Video)

Në këtë video bëhet një krahasim i fuqisë ushtarake të Iranit dhe Izraelit, dy prej fuqive më të mëdha në Lindjen e Mesme, të cilat jo pak herë i kanë “nxjerrë dhëmbët” njëra-tjetrës në rajon.

Screen Shot 2016-06-20 at 14.03.12

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close