Keshilla

5 gjëra që vetëm një burrë i vërtetë mund të t’i ​​japë

Ndoshta ju keni pranuar më pak se sa dëshironi, duke menduar se kurrë nuk do të jetë kështu. Duke menduar se nuk ka një njeri të tillë që do t’ju japë gjithçka që ju nevojitet. Por ekziston një I tillë. Ka pak, por janë. Ata të vërtetët.

Për të, nevojat dhe dëshirat tuaja nuk do të jenë kurrë shumë. Ai me kënaqësi do t’ju japë atë që ju nevojitet pa u ankuar. Nuk do të ikë kur fillojnë vështirësitë, do të jetë aty. Në përgjithësi, nëse një burrë nuk mund t’ju japë këto 5 gjëra që çdo grua duhet të marrë, është më mirë të jeni vetëm:

1. Një burrë që beson në komunikim të hapur

I cili mund të flasë edhe për të mirën edhe për të keqen. Që mund të thotë të vërtetën për veten dhe për ty, dhe të mos heshtë dhe të mbajë gjithçka për vete. Një burrë i vërtetë mund të tregojë se çfarë nuk shkon, të tregojë një problem për ta zgjidhur së bashku.

2. Një burrë që merr përgjegjësi për veprimet e veta

Ai nuk i ndryshon linjat, nuk jep justifikime, mund të pranojë fajin e tij, të kërkojë falje dhe të korrigjohet. Të jesh i sinqertë kur gjërat janë të vështira, ky është kyçi i një marrëdhënieje.

3. Një burrë besnik dhe i besueshëm

Eshtë streha juaj, mbështetja juaj kur nuk keni më kujt t’i drejtoheni. Bën atë që premton, edhe në gjëra të vogla. Mund t’i besoni pa dyshuar në besnikërinë e tij. 

4. Një burrë që ka ndjeshmëri dhe dhembshuri

Ai duhet të kuptojë kur jeni duke përjetuar diçka dhe të jetë në gjendje të jetë pranë jush. Ju mban dorën, ju do,  aq sa të trishtohet me ju kur jeni të trishtuara dhe të jetë i lumtur kur të jeni të lumtura.

5. Një burrë që është emocionalisht i pjekur dhe mbështetës

Pjekuria emocionale është shenja dalluese e një mashkulli të vërtetë. Ai nuk çmendet kur doni të takoni miq, nuk shkakton skandale pse keni një mik mashkull. Ai ju mbështet dhe ju beson. Në përgjithësi, ai është mjaft i pjekur për të mos lejuar xhelozinë idiote të prishë marrëdhëniet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close