19/09/2021

  Si mund të triumfojë sërish demokracia

  18/09/2021

  Paradoksi i Merkelit: Si e dobësoi Gjermaninë fuqia e kancelares

  18/09/2021

  Pse është e pamundur të hiqet dorë nga kapitalizmi (por jo korrigjimi i tij)

  17/09/2021

  Kur diktatorët “gjejnë” Zotin

  17/09/2021

  Botës i duhet një plan B për të dalë nga pandemia

  14/09/2021

  Skenarët botërorë 20 vjet pas sulmeve të 11 Shtatorit

  12/09/2021

  Epoka e demokracive zombie: Pse autokratët po braktisin edhe ritualet fasadë

  12/09/2021

  A është komunizëm kapitalizmi autoritar?

  11/09/2021

  Covid-19 dhe liria e njeriut

  11/09/2021

  Forum / A e ndryshuan Amerikën sulmet e 11 Shtatorit?

  Back to top button
  Close
  Close