Thenie

“Askush nuk të bën të ndihesh inferior pa e lejuar TI VETË”

Më poshtë do të lexoni disa thënie të veçanta nga Eleanor Roosvelt, të cilat me siguri do t’ju motivojnë pamasë.

“Askush nuk të bën të ndihesh inferior pa e lejuar”.

“Duhet të bësh gjënë që e mendon se nuk mundesh ta bësh”.

“Është më mirë të ndezësh një qiri, se sa të mallkosh errësirën”.

“Qëllimi i jetës është ta jetosh atë, të shijosh eksperienca në maksimum. Të nxitësh veten për eksperienca të reja dhe të pasura”.

“E ardhmja u përket atyre që besojnë tek bukuria e ëndrrave të tyre”.

“Ti fiton fuqi, besim dhe kurajo nga çdo eksperiencë, kur ndalon së pari frikë në fytyrë”.

“Filozofia e dikujt nuk shprehet aq mirë me fjalë, sa shprehet me zgjedhjet që bën”.

“Nuk ka rëndësi sa e thjeshtë mund të jetë një femër. Nëse e vërteta dhe ndershmëria janë të shkruara në fytyrën e saj, ajo do të jetë e bukur”.

“Bëj përditë nga një gjë që realisht të tremb ta bësh”.

“Ne nuk kemi pse bëhemi heronj brenda natës. Mjafton një hap në çdo kohë; mjafton ta shohim çdo gjë që përballojmë, si jo aq të tmerrshme sa duket; mjafton ta bindim veten se e kemi fuqinë e duhur për ta përballuar”.

Back to top button
Close
Close