PsikologjiThenie

“Të gjithë të duan deri në momentin që të shohin si konkurrent”. Thënie të veçanta nga Al Pacino

“Harrojeni karrierën, thjesht bëni punën. Nëse mendoni se po i bëni gjërat siç duhet, nëse mendoni se po shkoni diku dhe i qëndroni besnikë ideve tuaja, gjërat kanë për të rrjedhur nëmënyrën e duhur”.

“Nuk ekziston lumturia. Ekziston vetëm përqëndrimi”.

“Unë them gjithmonë të vërtetën, edhe kur gënjej”.

“Është e lehtë t’i gënjesh sytë, ama është e vështirë ta gënjesh zemrën”.

“Ne jetojmë në një botë ku sa më shumë të punosh, më shumëgjëra do të realizosh. Është një botë e varur nga puna”.

“Unë nuk pendohem për asgjë. Mendoj se kam bërë nga ato që i quaj gabime. Kam zgjedhur filmin e gabuar, nuk kam realizuar siç duhet një rol, por çdo gjë që një person bën, mendoj se ështëpjesë e tij dhe mund të përfitojë diçka prej saj”.

“Të gjithë të duan deri në momentin që të shohin si konkurrent”.

“Mos e lejo askënd të dije se çfarë je duke menduar”.

“Ka plot gjëra që më ka mësuar im atë. Ai më mësoi se duhet t’i mbaja miqtë afër, ndërsa armiqtë akoma më afër”.

“Të gjithë kemi nevojë të kemi pranë njerëz që të na thonë edhe ato që nuk duam t’i dëgjojmë”.

Back to top button