Bota

Banorët e Wuhanit fillojnë të dalin nga kriza

Banorëve që jetojnë në qytetin 11 milion banorësh, në zemër të shpërthimit të virusit u është lejuar të lënë shtëpitë në grupe të vogla, për herë të parë pas shumë javësh. Transporti publik po rifillon dhe njerëzve u lejohet të kthehen në punë nëse çertifikohen të shëndetshëm. Jorezidentët, të bllokuar atje pasi kufizimet e rrepta të udhëtimit hynë në fuqi më 23 janar, gjithashtu mund të fillojnë të aplikojnë për të lënë qytetin. Kina raportoi 39 raste të reja nga e diela, të gjitha të importuara nga jashtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close