Bota

Bie pema shekullore mbi besimtarët, të paktën 11 të vdekur

Janë njëmbëdhjetë të vdekur dhe rreth tridhjetë e pesë të plagosur, katër prej tyre në gjendje të rëndë, nga aksidenti që ka ndodhur në ishullin portugez të Madeiras. Një pemë ra mbi turmën e mbledhur për festën e Senhora do Monte, shenjt mbrojtës i ishullit, në Largo da Fonte, në komunën e Montes në Funchal. Pema, një lis prej më shumë se dyqind vjeçar, ishte në kushte të pasigurta dhe tashmë në vitin 2014 zona ishte raportuar si e rrezikshme nga rreziqe shembjesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close