Zodiak

Cilat janë femrat më snob të Horoskopit?

Shumë pak gra pëlqejnë etiketën e snob-eve, e cila përmbledh një seri qëndrimesh, fjalësh dhe mënyrash arrogante për të bërë gjëra që sjellin një ndjenjë të fortë epërsie, zakonisht pak të vlerësuara nga pala tjetër. Të qenit snob mund të jetë gjithashtu rezultat i një qëndrimi të nënshtruar dhe të ndrojtur: kjo është arsyeja pse sot ne do të shqyrtojmë shenjat femërore të zodiakut që konsiderohen si arrogante dhe snobe.

Demi

Të lindurat në shenjën e Demit janë mike besnike, shumë femërore dhe të vëmendshme ndaj modës por para së gjithash aoa duhet të kuptohen: mënyra e tyre për të bërë gjërat shpesh është e shkëputur në fillim pasi ato kanë tendencë të mos u besojnë të tjerëve, dhe kjo është arsyeja pse ata që nuk i njohin mirë i konsiderojnë snobe. Eshtë e vërtetë që kanë një tendencë të jenë selektive, por në të vërtetë thjesht duhet të njihen më mirë para se të gjykohet puna e tyre.

Virgjëresha

Punëtore, të sakta dhe maniake, ato që kanë lindur nën shenjën e Virgjëreshës kanë pak vështirësi për t’u vlerësuar nga të gjithë, por kanë një tendencë të theksuar për të mos pranuar gabimet e tyre, duke theksuar në vend të gabimeve, pikat e veta më të forta dhe hirin që i karakterizon. Dhe kjo është pikërisht arsyeja pse konsiderohen gra që shohin të tjerët nga lart poshtë.

Ujori

Ato janë veçanërisht të ndjeshme dhe kanë tendencë të fshihen nga situatat e vështira dhe / ose të sikletshme: një qëndrim që përshtatet në mënyrë perfekte në një perspektivë që mund të përcaktohet mendjemadhësi dhe jo “popullore”: është e vërtetë që ato vazhdimisht kërkojnë një ekuilibër, por Ujori vështirë se heq dorë nga ideja se është më e mirë se shumica e njerëzve.

Bricjapi

Një vetëvlerësim i madh që i shtohet pranisë së një egoje që shpesh është aq e dukshme sa të jetë e bezdisshme dhe e tepruar, i bën Bricjapët të vlerësohen pak, si në kontekstin e miqësive ashtu edhe në marrëdhënieve në çift. Ndjesia e tyre praktike është shumë kufizuese dhe kushdo që nuk e kupton dhe tenton të bëjë ndryshe, cilësohet e gabuar, e pavend, e papërshtatshme. Ato patjetër duhet të trajtohen me “karrotë dhe shkop”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close