Bota

“Do i kapim autorët e rrjedhjes së lajmeve!”

“Ka filluar të hidhet dritë mbi qeniet neveritshme përgjegjës për rrjedhjet e lajmeve! Do të kapen”. Kështu ka shkruar presidenti amerikan Donald Trump në Twitter.

Disa ligjvënës republikanë të spikatur kanë bërë thirrje për një hetim për rrjedhjen që çoi në dorëheqjen e Këshilltarit të Sigurisë Kombëtare, Michael Flynn.

Në një tweet, presidenti amerikan, shkroi: «Rrjedhja e informacionit, madje edhe për informata të ndjeshme, ka qenë një problem i madh në Uashington për shumë vjet. E falimentuara New York Times (dhe të tjerët) do të duhet të kërkojnë falje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close