Magazine

Duke “gjuajtur” sekretet e fundit

Screen Shot 2016-04-21 at 13.59.24

Panama Papers, “rrjedhja më e madhe e informacionit e të gjitha kohërave”, siç e ka quajtur Eduard Snouden, përfshijnë politikanë, artistë, sportistë, biznesmenë. Burimi anonim u dërgoi gazetarëve pothuaj 5 milinë emaile, 3 milionë dosje dhe 2 milionë dokumenta pdf.

Po tani? Cfarë na mbetet për të zbuluar? Ende shumë. Që nga sekreti i Coca-Colas, deri tek emri i vërtetë i shkrimtares sonë më të famshme. Që nga Hillary Clintoni dhe alienët, deri tek algoritmet e Facebook dhe Google. Ja cilët janë, sipas radhës së pathyeshmërisë. A doni ta provoni ju?

RAKETA, SPIUNE DHE MALE

Në janar, mediat e Koresë së Veriut kanë shpallur se kanë një bombë me hidrogjen, më pas, se kanë raketa me rreze të mesme veprimi. Të kuptojnë nëse është e vërtetë, dhe se çfarë rrezeje kanë raketat, është themelore për marrëdhëniet ndërkombëtare. Vështirësia: Shumë e lartë. Informacionet janë fshehur…

[real3dflipbook id=”1093″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close