Covid19 keshillaCovid19 lajme nga botaLajme nga Bashkimi Evropian

Evropa e nis sezonin verorë pa turistët amerikanë

Vendet evropiane po përgatiten për një verë pa turistë amerikan dhe pa dollarët e tyre turistikë, pasi SHBA nuk arriti të hyjë në listën e BE-së prej 14 vendeve të jashtme që do të lejohen duke filluar që sot të vizitojnë bllokun.

Franca mirëpriti 5 milion turistë amerikanë në vitin 2019, ndërsa turizmi në Itali përbën 13 përqind të PBB-së. CNN / bota.al

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close