Horizonti.al

FAKTE INTERESANTE / Raporti ynë me milingonat dhe çudi të tjera

Screen Shot 2015-08-28 at 1.06.12 PM

1. Për çdo njeri në botë ka një milionë milingona

2. Pasi preket me dorë, një portokall nuk mund të piqet më tej.

3. Glasat e fosilizuara të shpendëve, janë një nga eksportet kryesore të Naurut, një shtet i vogël ishull në Paqësorin Perëndimor.

4. Ngjyra e verdhë, e kuqe, dhe portokalli përdoren në restarantet e ushqimit të shpejtë, pasi besohet se ato janë ngjyrat që nxisin urinë.

5. 99 përqind e kungujve, shiten për funksione dekorative.

6. Një kompani turistike kanadeze, ofron një kurs dy-ditor për ndërtimin e shtëpive eskimeze prej akulli.

7. Zëri i një rose nuk bën jehonë, dhe askush nuk di ende të japë një shpjegim.

8. Marrja me kopshtari thuhet se është një nga ushtrimet më të mira për ruajtjen e kockave të shëndetshme.

9. Nuhatja e bananeve, mund të ndihmojë një person të humbë në peshë.

10. Vetëm mushkonjat femra pickojnë njerëzit. Meshkuj jetojnë me lëngje natyrale nga bimët dhe burimeve të tjera.

Leave a Reply

Back to top button