Filozofi

  17/12/2023

  Marcus Aurelius: Filozofia e një Perandori

  25/11/2023

  Optimisti Thomas Hobbes

  10/11/2023

  Të pasur dhe besimtarë? Ja çfarë thonë 5 fetë kryesore për paranë

  09/10/2023

  Filozofi / Kush ishte Talesi i Melitit

  11/07/2023

  Pse debatet janë budallallëk dhe të rrezikshëm, sipas PLATONIT

  Filozofi

  Back to top button