Lifestyle

Fjalët e pathëna të një bebi në barkun e nënës. Do t’ju emocionojnë jashtëzakonisht shumë…

Të dua.
Shpresoj q
ë ti ta dish këtë.
Por jam shum
ë i vogël për të ta thënë me fjalë.
Ndaj shpesh lotët më zbresin në faqe dhe ndonjëherë ndiej dhe lotët e tu kur të prek.
E di q
ë ti shpesh vuan, por edhe unë vuaj për ty.
Ndoshta ndihemi nj
ësoj?
Kur
është errësirë përreth meje dhe fytyra jote më shfaqet para, ndihem i sigurt.
A e di ti këtë gjë?
Vet
ëm dua të ta them.

Të dua.
Por ndoshta nuk mundem ta them me fjal
ë.
Ndaj i zgjas duart drejt teje, grindem dhe qaj kur ti nuk m
ë mban më në krahët e tua.
Çdo gjë që dua dhe më jep ngrohtësi, është aroma jote.
Sepse ti ke arom
ën e të dy ne, njësoj sikur të ishim një.
Ti je e gjith
ë bota ime.
Je
çdo gjë që kam nevojë.
Do doja t
ë dija më shumë për ty para se unë të isha pjesë e jetës tënde, por tani jeta jote jemi “ne”.
Nj
ë ditë do të të them se sa shumë të dua.

Të dua.
Kur ngre syt
ë e të shikoj, sapo shikimi yt prek timin, fokusi është vetëm aty.
Ndoshta, bashk
ë mund të ngadalësojmë kohën që vrapon.
Ta shijojm
ë këtë moment, sikur të ishte i fundit.
Nj
ësoj sikur do të rritesha pas pak.
Do t
ë doja që ky moment të zgjaste përgjithmonë.
K
ëto janë ditët tona.

Të dua.
Kur m
ë puth para se të më vësh në gjumë.
Kur
është duke më zënë gjumi.
Kur ndiej frym
ëmarrjen tënde.
Dhe kur zgjohem, prap
ë duke të kërkuar ty.
E di q
ë dhe ti je duke kërkuar vetveten.
Por mendoj q
ë do ta gjejmë njëri-tjetrin.
E di q
ë duket sikur është konstante dhe s’ka fund.
Por ti je konstantja ime.
Sepse k
ëto di të të mbushura me asgjë, janë gjithçka për mua.

Shumë shpejt koka ime nuk do të mbështetet në kraharorin tënd.
Shum
ë shpejt të qarat e mia do të kthehen në fjalë.
Duke t
ë parë ty, buzët e mia fillojnë të lëvizin dhe të shprehin të vetmen ndjenjë që kam njohur ndonjëherë, me një zë krejt të ri.
Un
ë do të buzëqesh dhe do të them: “Edhe unë të dua”.

Back to top button
Close
Close