Bota

Gjermani, 523 islamikë nën vëzhgim të rreptë

screen-shot-2016-09-21-at-14-35-12Numri i terroristëve potencialë islamikë nën mbikqyrje nga ana e autoriteteve të sigurisë gjermane është rritur në 523, shkruan gazeta Rheinische Post, duke cituar kreun e Policisë Federale (BKA), Holger Muench. Në qershor ishin 501 njerëz. Megjithatë, vetëm një pjesë janë në Gjermani dhe nga këta, 80 terroristë potencialë ndodhen në burg: pra në qarkullim janë afro 180. /bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close