Bota

Gjermania, viti 25

 

Screen Shot 2015-09-30 at 10.20.24

Janine ka lindur në Hermsdorf, sot, pas diplomimit me nota maksimale, punon në ekipin e këshilltarëve të Angela Merkelit. Saksoni Sebastian, i lindur në vitin 1989, është një prej zyrtarëve më të mirë të Bundesvehrit. Marko, i lindur në Berlinin Lindor në vitin 1970, atëherë kur Muri dukej se do të ishte i përjetshëm, sot është bankier i rikthyer nga Londra dhe Nju Jorku. Të gjitha histori emblematike suksesi, që vijnë nga Gjermania Lindore. 25 vjet pas ribashkimit, kur në 3 tetor të vitit 1990, Republika Demokratike Gjermane votoi absorbimin në Republikën Federale, të propozuar nga Helmut Kohli (Muri kishte diçka më pak se një vit që ishte shembur), Lindja gjermane është rikthyer të jetojë. Pas një brezi sakrificash shumë të mëdha dhe të vështira, integrimi në ekonominë më të fortë europiane…

[real3dflipbook id=”556″]


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close