Ekonomi

Greqi-BE: A do të ketë në fund një rrugëdalje?

 

Screen Shot 2015-07-20 at 10.55.25

Nga Ben Bernanke

Këtë javë parlamenti grek ra dakord me kërkesat evropiane, për masa të reja të forta shtrënguese dhe reforma strukturore, duke ç’aktivizuar (të paktën për momentin) krizën e borxhit të vendit. Ndaj është një kohë e mirë për të pyetur: A do t’i qëndrojë deri në fund Evropa rrugës së saj të volitshme?

Në mënyrë më të veçantë, a po garanton udhëheqja e eurozonës një rimëkëmbje me bazë të gjerë ekonomike, çka është e nevojshme për t’ua dhënë vendeve nën një stres të madh…

[real3dflipbook id=”366″]


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close