Bota

Hillary: Nuk ka një standart vetëm për mua

Screen Shot 2016-07-25 at 08.03.01

”Unë shpesh mendoj se ka një standard për Hillarynë dhe pastaj një standard për të gjithë të tjerët”. Kështu ka deklaruar Hillary Clinton në intervistën e parë të përbashkët me kandidatin për zëvendës, Tim Kaine në emisionin ’60 Minuta’. Hillary thekson se republikanët kanë krijuar idenë se ka një “standard për Hillarynë ‘të ndryshëme dhe më të zbutur në krahasim me të tjerët’, duke kontribuar për përshtypjen negative që shumë njerëz kanë për të. /bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close