Bota

Hollande: Tsipras shko e takoje, Merkeli do të të presë

Screen Shot 2015-02-05 at 16.23.01“I thashë Tsiprasit ‘shko dhe takoje kancelaren Merkel, sepse kjo është gjëja që duhet bërë kur i përket një komuniteti. Dhe ajo do të të presë’”.
Kështu ka deklaruar presidenti i Francës, Francois Hollande, gjatë një konference për shtyp në Paris. Vendimi i Bankës Qendrore Europiane për të bllokuar rifinancimet e zakonshëm të bankave greke “është legjitim”. Për kren e shtetit francez, lëvizja i shtyn “grekët dhe europianët që të ulen përreth tryezës së bisedimeve”.
Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close