Zodiak

HOROSKOP / Intuita e këtyre grave nuk gabon asnjëherë

Ekzistojnë tre gra të zodiakut që kanë një intuitë të pabesueshme dhe që padyshim i lejon ato të shkojnë përpara të tjerëve.

Gaforrja

Gruaja e kësaj shenje arrin të ruajë një intuitë shumë të fortë që është në gjendje t’i japë asaj një avantazh të vërtetë. Zakonisht ajo është në gjendje të parashikojë lëvizjet e kundërshtarit me shumë shkathtësi.

Parashikimet e saj nuk gënjejnë kurrë. Zakonisht intuita e saj bazohet në ndjenjat e tij dhe vjen nga lidhja e thellë që ajo mund të vendosë me të gjithë rreth vetes.

Akrepi

Gruaja e kësaj shenje gjithmonë e di se çfarë dëshiron, dhe kur ajo nuhat një gënjeshtër ajo thjesht nuk mund të heshtë, përkundrazi del përpara në kohën më të shkurtër të mundshme dhe kthehet kundër personit që e ka ofenduar ose mashtruar keq.

Eshtë një shenjë e aftë të lidhet me të tjerët dhe është shumë e vetëdijshme për veten.

Peshqit

Kjo është një shenjë tjetër që arrin të ketë një intuitë të madhe femërore. Kjo sepse ajo është shumë më e ndjeshme se të tjerët. Por jo në kuptimin e dobësisë, aspak.

Ndjeshmëria e kësaj shenje është një forcë e madhe që e lejon atë të aktivizojë një lidhje të veçantë me të gjithë ata që e rrethojnë ose që dinë të bashkëveprojnë në mënyrën më të mirë me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close