Zodiak

HOROSKOP / Katër shenja që nuk do të të thonë kurrë se çfarë ndjejnë vërtetë

Nga 12 shenjat e zodiakut, janë 4 prej tyre që kurrë nuk do të thonë ose tregojnë atë që ata ndjejnë vërtet, edhe nëse këmbëngulni! Mos e besoni sepse ndodh ngaqë nuk I pëlqeni. Ata thjesht nuk ndihen rehat!

Virgjëresha

Njerëzit e kësaj shenje mund të jenë shumë të turpshëm. Ata janë gjithmonë shumë kritikë ndaj vetes dhe të tjerëve dhe shfaqja e emocioneve mund të jetë shumë e vështirë për veten e tyre. Ata janë shumë praktikë dhe analitikë dhe ballafaqimi me me emocionet mund t’I nxjerrë shumë jashtë kontrollit.

Peshorja

Në mënyrë absurde refuzojnë të përballen me çdo lloj përgjegjësie emocionale me çdo kusht. Vetëqortimi i tyre është shumë i thellë, prandaj të pranuarit se kanë një problem mund të shkaktojë dëme serioze për egon e tyre.

Akrepi

Akrepët janë dashakeqë. Ata luftojnë me xhelozinë, kanë sekrete dhe keqkuptime, të cilat i pengojnë menjëherë që të ndajnë emocionet. Është shumë e vështirë për ta të besojnë njerëzit edhe kur I kanë shumë afër.

Ujori

Nëse ka një shenjë që ka vështirësi të mjaftueshme për të shprehur veten emocionalisht, ajo është Ujori. Ata janë jashtëzakonisht të nxehtë ose të ftohtë, nuk e dimë kurrë se si ndjehen deri sa është tepër vonë. Ata ndjehen dhe mendojnë më thellë se çdokush tjetër, por ata urrejnë të flasin për këtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close