Bota

Irani: Fjalimi i Netanyahut i mërzitshëm dhe i përsëritur

Screen Shot 2015-03-04 at 08.59.18Irani e ka injoruar fjalimin e Kryeministrit të Izraelit Benjamin Netanyahu në Kongresin Amerikan lidhur me programin nuklear të Iranit. Fjalimi është quajtur ‘ i mërzitshëm dhe i përsëritur’ nga agjencia shtetërore e lajmeve IRNA. Në adresimin e tij para Kongresit, Netanyahu i tërhoqi vërejtjen Presidentit Barack Obama kundër një marrëveshje të mundshme me Iranin, duke thënë se ky vend ‘do të jetë gjithmonë armik i Amerikës’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close