Zodiak

Ja cilat janë gratë më dramatike në HOROSKOP

Burrat dhe gratë janë njësoj viktima të emocioneve të tyre, por padyshim që këto herë pas here “filtrohen” përmes llojeve të karakterit: ata që janë më të ndjeshëm do të jenë më të prirur për reagime pak a shumë të ashpra, por jo të gjitha  ato janë saktësisht “të sinqerta”: disa profile personazhesh janë të famshëm si më dramatikë, duke theksuar emocionet e tyre.

Binjakët

Ato nuk e theksojnë me qëllim, siç mund të mendoni, por shpesh është pasojë e karakterit të tyre shumë të qetë dhe të sigurt në dukje, por edhe shumë të brishtë: kjo është arsyeja pse kur prekin tema të caktuara ato priren të reagojnë në një mënyrë dukshëm të ekzagjeruar.

Gaforrja

Gaforret shpesh udhëhiqen pothuajse tërësisht nga emocionet e tyre të momentit, duke qenë shumë perceptuese dhe në të njëjtën kohë duke lënë mënjanë shumë shpesh arsyen: nuk është e pazakontë t’i shohësh ato në një “teatër” që mund të shmanget, por që është i dobishëm për personalitetin e tyre  për t’i bërë të dukshme emocionet e tyre.

Luani

Edhe eksponentja femër e Luanit pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe kur kjo nuk ndodh, ose thjesht jo në një mënyrë adekuate për shijet e saj, vihet në skenënjësituatë tipike dramatike, dhe madje pak viktimiste, e cila më së shumti  ndonjëherë nuk ka qëllim tjetër përveç tërheqjes së vëmendjes ndaj tyre.

Virgjëresha

Rasti i Virgjëreshave është i ndryshëm, ato nuk janë absolutisht të përqendruara tek vetja, por kanë një mënyrë jetese shumë të rreptë dhe vështirë se i pranojnë gabimet e tyre. Kur ato ndihen të ngacmuara, ose nuk trajtohen me sinqeritet, fillon një proces mendor që i bën të fajësojnë kë ose çfarë i mërziti, dhe zakonisht është një proces që mund të zgjasë edhe periudha të gjata kohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close