Zodiak

Ja shenjat më të irritueshme të Horoskopit

Demi

Në dukje e fshehur shumë mirë, në të vërtetë natyra nervoze e Demit është padyshim proverbiale për ata që i njohin: krenarë, të përpiktë dhe të prekshëm, të lindurit në shenjën e Demit nuk pranojnë fjalë dhe situata gjysëm të thëna që i bëjnë ata të nervozohen tej mase dhe për këtë arsye të shprehin sikletin me reagime të papritura dhe ekstreme, ndonjëherë edhe të dhunshme.

Dashi

Thellësisht me luhatje humori dhe të ndjeshëm, të lindurit në shenjën e Dashit janë pa dyshim të paparashikueshëm, të aftë për qëndrime të mëdha qetësie, të ndërthurura me shpërthime zemërimi që vetëm disa janë në gjendje t’i parashikojnë dhe t’i menaxhojnë. Ndonjëherë duket se kërkojnë qëllimisht ballafaqimin verbal dhe madje as kur konteksti nuk e lejon.

Luani

Dr Jekyll dhe Z. Hyde:  të lindurit nën shenjën e Luanit shpesh arrijnë të mashtrojnë bashkëbiseduesin, pothuajse gjithmonë duke u dukur të qeshur, gazmorë dhe të vendosur. E gjithë kjo për sa kohë që situata mbetet paqësore dhe nën kontroll: kur lindin probleme dhe keqkuptime, Luani tregon një prirje të caktuar për t’u zemëruar për një kohë të gjatë.

Virgjëresha

Nervozizmi është pothuajse gjithmonë më pak “i dukshëm” dhe i prekshëm në situata të veçanta, ku Virgjëresha nuk është në gjendje të mbajë larg temperamentin e saj. Zakonisht kur dikush shkakton një zhgënjim, ata e konsiderojnë të justifikuar një reagim të tillë nervoz. Në fakt, Virgjëresha zakonisht arrin t’i kanalizojë këto ndjenja në mënyra të tjera. / meb.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close