Zodiak

Ka një këshillë për shëndetin, secila prej letrave. Zgjidh njërën

Ariu

Kushtojini vëmendje jetesës sedentare, me akumulime që trupi juaj mund të provojë. Kujdesuni për të ushqyerit, nëse bëni ushtrime fizike, kjo kartë kërkon më shumë disiplinë.

Dhelpra

A keni probleme për t’u përqëndruar? Duket se nuk mund ta shihni këtë? Çfarë keni frikë të shihni? Kjo është një kartë që ju kërkon të hetojë më shumë mbi ato që dëgjoni.

Zemra

Kini kujdes të mos somatizoni shqetësimin emocional. Mos e mbytni zemrën tuaj për asgjë. Mundohuni të keni një fluks artistik për atë që ndjeni, le të flasë zemra juaj dhe të çllirojeni trupin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close