Keshilla

Këto pajisje, me siguri do t’jua bëjnë jetën më të lehtë

Nga iPhones deri tek sendet e kuzhinës, ka disa sende që nuk mund ta imagjinojmë jetën tonë pa to.

Por jo të gjitha pajisjet që të ndryshojnë jetën janë hi-tech. Njerëzit kanë ndarë me ne disa  produkte të çuditshme dhe të lira që pretendojnë se e bëjnë jetën e tyre të përditshme shumë më të lehtë  dhe këmbëngulin që të gjithë duhet ti përdorim me patjetër këto sende.

Ja disa prej tyre:

Dikush na tregojë një pajisje të zgjuar të furçës së  dhëmbëve, të drejtë, që ju lejon të krijoni një shatërvan të vogël për të shmangur  uljen  nën rubinet. Thjesht shtrydhni pjesën e poshtme të plastikës dhe ujë futet menjëherë në gojën tuaj.

Pajisja e vogël  ju lejon të rimbyllni qesen tuaj të patatinave në mënyrë të tillë që ato mos a humbasin shijen e tyre.

Kjo gërshërë e i zgjuar në formë trekëndëshi u vlerësua nga të pasionuarit pas picës anembanë globit pasi e bënte   më të lehtë prerjen e pizzes në formën e duhur.

 

Kjo stuko e çuditshëm do t’ju ndihmojë të mbani tastierën tuaj super të pastër dhe higjienike dhe kolegët tuaj të zyrës do të dashurohen pas saj.

Dashamirësit e djathit vlerësuan këto doreza që i lejonin ata të grinë djathin e tyre në mënyrë  higjienike dhe pa rrezikuar prerjen e gishtërinjve. / Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close