Bota

Koreja e Veriut e ka zbuluar medikamentin që shëron HIV-in, Ebolën dhe MERS-in!?

Screen Shot 2015-06-20 at 09.45.14

Autoritetet në Kore të Veriut, kanë thënë se kanë krijuar në medikament “çudibërës” që shëron sëmundjet ngjitëse si HIV-AIDS, Ebola dhe MERS.

Sidoqoftë, shteti vetmitar nuk e ka bërë publik asnjë rast të vetëm të shërimit, duke ngjallur spekulime se kjo nuk mund të jetë e vërtetë.

Lajmi që është dhënë nga një agjenci e besueshme dhe e dëgjueshme e shtetit, nuk ka dhënë shumë detaje për këtë, transmeton Telegrafi.

E tëra që dihet është se ky medikament është krijuar nga bima e quajtur Xhensen – e njohur për veti shëruese. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close