Horizonti.al

KURIOZITETE / A mund të ndryshojnë shenjat e gishtërinjve gjatë jetës?

screen-shot-2016-10-08-at-08-33-19

Modeli i sytheve dhe dredha mbi shenjat e gishtave tuaj përcaktohet 3 muaj para se të lindni. Ju mund të gërvishtni shenjat e gishtërinjve kur priteni me diçka, ose t’i humbni përkohësisht nga nga konsumimi, prekja e acideve apo gjendje të caktuara të lëkurës, por shenjat e humbura të gishtërinjve do të rriten sërish brenda një muaji. Teksa plakeni, lëkura në majën e gishtave tuaj bëhet më pak elastike dhe kreshtat më të trasha. Kjo s’do të ndryshojë gjurmët e gishtave tuaj, veçse ato janë më të vështira për t’u skanuar, apo marrë një kopje të tyre. / bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close