Sport

Kush është personi që fluturoi flamurin me minihelikopter

Personi që ka krijuar flamurin është nga Kukësi dhe jeton në Itali. Sipas burimeve, ai ka muaj që ka nisur planifikimin e kësaj.
Vetëm para pak ditësh ai ka siguruar 500 euro për të blerë minihelikopterin që pastaj e ka përdorur për të vendosur posterin e madh me hartën e Shqipërisë, flamurin dhe Ismail Qemalin, me mbishkrimin Autoktonë.

Mendohet qe minihelikopteri ku ishte varur flamuri te jete komanduar permes kamerave.

Sido qe te jene detajet, ajo qe eshte e sigurte eshte se tifozi shqiptar qe cmendi Beogradin do te hyje ne histori si krijuesi i nje mode te re e te jashtezakonshme qe me siguri do te imitohet nga tifozerite e te gjithe botes.

bel 1

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close