Magazine

Melania Trump / Sekretet e top modeles më  të pushtetshme në botë

Eshtë vetëm e bukur dhe bosh nga brenda? Ja të gjithë të fshehtat e Zonjës së Parë. Ka pozuar nudo, pëlqen botoksin, nuk ka studiuar. Por premton: Unë do ju befasoj

screen-shot-2016-11-21-at-09-47-07

E bukur, është e bukur. Një metër e tetëdhjetë e gjatë, sy si të maces, Melania Trump – Zonja e Parë e Amerikës – para se të martohej me The Donald ishte modele, dhe kjo shihet qartë. Thonë edhe se është shumë e rezervuar, dhe që të përfundonte në Shtëpinë e Bardhë, nuk ishte ëndrra e saj. “Idetë e mia politike? I mbaj për vete”, ka thënë, duke bërë që shumëkujt t’i vijë keq për ikjen e karizmës së Michelle Obamës. E megjithatë, edhe Melania ka sekretet e saj. Ja cilët janë…

[real3dflipbook id=”1391″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close