Bota

Merkel nuk e fsheh zhgënjimin: “Donim rezultat më të mirë, por jemi të parët”

“Nuk dua të zbukuroj asgjë, do të kishim dashur pa asnjë dyshim që të merrnim një rezultat më të mirë. Megjithatë ne jemi forca më e madhe në vend, dhe asnjë koalicion nuk është e mundur që të krijohet kundër nesh”. Kështu ka deklaruar Angela Merkeli në Adenauer Haus pas daljes së rezultateve të para në lidhje me zgjedhjet në Gjermani.

Duket se Merkeli është vetëdijësuar tashmë për vështirësinë që do të ketë krijimi i një koalicioni për të qeverisur. / Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close