Thenie

“Mirënjohja është çelësi i lumturisë”

Thënie të veçanta nga aktori i njohur Chris Evans

“Kur të jesh i moshuar dhe në prag të vdekjes, nuk ke për të mbajtur mend filmat që ke bërë, apo gjërat qëke arritur, por marrëdhëniet që ke krijuar. Do të jesh i rrethuar nga gjërat me vlerë, njerëzit që do dhe ata që të duan”.

“Ndoshta gjëja, të cilën e ke më tepër frikë, është saktësisht ajo që duhet të bësh”.

Nëse do ta kesh ndonjëherë fatin ta duash dikë dhe ai person të të dojë mbrapsht, duhet ta mbrosh atëndjenjë”.

“Ndonjëherë është joshëse të duash të jetosh në të shkuarën”.

“Mamaja ime dikur më ka thënë se gjëja më e mirë që mund t’i japësh një femre, është vëmendja. Ajo mëka thënë: “Dëgjoje atë, në vend që ta surprizosh atë”. Në rininë e saj, ime më luftoi për të drejtat e femrave dhe ndikoi tek unë për të më mësuar rëndësinë e barazisë gjinore”.

Mirënjohja është çelësi i lumturisë”.

E shkuara i përket së shkuarës. Nëse e analizon shumë çdo gjë, ose përpiqesh ta përsërisësh atë, do tëmbetesh ende në të shkuarën”.

“Unë nuk njoh asnjë formë arti, apo argëtimi, që mund t’i prekë njerëzit në mënyrën që i prekin filmat”.

Unë jam një mbështetës i flaktë i punës vetëm. Çdo gjë duhet ta arrish vetëm, me përpjekjet e tua”.

Çmimi i lirisë është i lartë, gjithmonë ka qenë i tillë. Por është një çmim që unë jam i gatshëm ta paguaj”.

Back to top button