Thenie

“Mos e humb veten duke u kapur pas dikujt që nuk ia ndjen të të humbasë ty. Ti meriton më tepër se kaq”

Në këtë artikull ju sjellim disa nga thëniet më të bukura motivuese për çdo person që është duke kaluar nëmomente të vështira.

“Mos e humb veten duke u kapur pas dikujt që nuk ia ndjen të të humbasë ty. Ti meriton më tepër se kaq”.

“Bëj gjithçka që ke në dorë për t’u zhvilluar dhe rritur, sepse ti ke aq shumë potencial të pazbuluar dhe bota ka nevojë për ty”.

Të lutem, kujtohu ta trajtosh veten me mirësi, kur je i lodhur dhe kur emocionet e tua po luftojnë me trurin tënd”.

“Një nga shenjat më të rëndësishme të rritjes është të shohësh veten jo të shqetësuar apo të lenduar nga gjërat që dikur të mërzisnin”.

“Koha jote është e çmuar. Të lutem të mos e humbasësh me persona, me të cilët nuk të pëlqen të kalosh kohë”.

“Ndërkohë që ti mund të jesh duke dyshuar tek vetja, dikush tjetër mund të jetë duke admiruar fuqinëtënde”.

“Personat më të lumtur nuk e kanë më të mirën e gjithçkaje, por arrijnë të përfitojnë më të mirën nga gjithçka”.

Je duke ia dalë më mirë nga sa mendon se po ia del. Unë jam krenar për ty. Vazhdo përpara. Ti mund t’ia dalësh në çdo situatë”.

“Mos dysho asnjëherë se mund të dështosh. Mendo se mundet edhe të fluturosh”.

“Të gjithë e kemi të kufizuar kohën në këtë botë. E sotmja është një ditë mjaft e bukur për të bërë diçka tërëndësishme”.

Back to top button
Close
Close