Zodiak Ditor

Mos u dashuroni me këto 4 shenja të horoskopit. Do t’ju bëjnë të vuani

Shenja jonë e horoskopit tregon disa cilësi specifike të personalitetit tonë. Sipas astrologëve, çdo shenjë e horoskopit ka një mënyrë të veçantë të dashuruari dhe të shfaquri të ndjenjave. Disa e shfaqin hapur dashurinë me vepra, disa të tjerë me gjeste dhe fjalë. Pastaj ka dhe nga ata që edhe kur ndihen tëdashuruar, sërish nuk përkushtohen në lidhje. Le të shohim katër shenjat e horoskopit, me të cilat nuk ia vlen të dashurohesh pasi përfundon i/e lënduar.

Binjakët
Binjakët janë një shenjë e privilegjuar nga shumë cilësi pozitive, por kanë edhe cilësi negative, ndër tëcilat edhe paqëndrueshmërinë. Në çdo fushë të jetës, e kanë të vështirë të bëjnë maksimumin në diçka. Ata thjesht nuk e durojnë dot idenë e një jete monotone dhe rutine. Edhe në dashuri, Binjakët shohin vazhdimisht përreth për persona më të bukur që mund të bëjnë për vete. Pranë një personi të kësaj shenje mund të përjetosh eksperienca dhe emocione të papërshkrueshme, por që nuk do ta dish asnjëherë se sa kohë do të zgjasin. Me një Binjak pranë, nuk ke për t;u mërzitur asnjëherë, ama duhet të mbash parasysh se ata nuk kanë për të hequr dorë nga liria e tyre, as kur ndihen marrëzisht të dashuruar. Mundësia e vetme që marrëdhënia juaj të zgjasë, është duke treguar llojin e partnerit diplomatik dhe dinak.

Luani
Luan
ët janë shumë guximtarë nga natyra. Janë altruistë, i pëlqejnë sfidat dhe rrezikojnë shumë për gjërat që duan. Shoqëria e tyre është e mirë për këdo dhe karizma që kanë, është unike. Një Luan mund ta vini re menjëherë, pasi kujdesen përherë të jenë perfektë. Ndër defektet e tyre më të mëdha, mund tëpërmendim papjekurinë dhe egocentrizmin. Një marrëdhënie e qëndrueshme për një Luan konsiderohet mjaft e mërzitshme. Kjo shenjë ka nevojë të ndihet përherë e admiruar nga personat e tjerë, ndaj është e vështirë të ruash raporte afatgjata me personat e kësaj shenje, pasi përherë do të mundohen të shohin tëtjerë ndërkohë që kanë dikë pranë.

Virgjëresha
Personat e kësaj shenje janë preçizë, metodikë dhe të mirorganizuar. Nuk i pëlqejnë ndryshimet dhe ndihen në ankth, kur ndodhin ndryshime në jetën e tyre. Virgjëreshat e kanë inat t’i humbasin pikat e referimit dhe të përshtaten ndaj personave të rinj. Ato mund t’i përkushtohen dikujt seriozisht, me kushtin që ai person të mos e detyrojë të ndryshojë asgjë nga jeta e tyre. Janë mjaft të ndjeshme ndaj zakoneve tëtyre, preferojnë të qëndrojnë të vetme, në vend që të ndryshojnë.

Shigjetari
Shigjetar
ët janë shenjë argëtuese, pozitive, altruiste dhe miqësore. Në çift e vuajnë monotoninë dhe rutinën. Kanë përherë nevojë për stimuj të rinj, për udhëtime dhe njohje të reja. Jeta e tyre duhet të jetëgjithmonë në lëvizje dhe nuk duan asnjë pengesë prej frikës se mund t’i humbasin këto emocione. Mënyra e vetme për të krijuar një lidhje afatgjatë me një Shigjetar, është t’i lësh përherë hapësirën që ka nevojëpër të qenë vetvetja, pa e kufizuar lirinë e tij.

Back to top button