Thenie

“Mund të më vrasësh me urrejtje, por si ajri, unë sërish do të ngrihem”. Disa thënie motivuese nga Maya Angelou

Më poshtë do të keni mundësi të lexoni disa nga thëniet më të bukura motivuese nga Maya Angelou.

“Mund të më qëllosh me fjalët e tua, të më copëtosh me sytë e tu, të më vrasësh me urrejtje, por si ajri, unë sërish do të ngrihem”.

“Nëse nuk e pëlqen diçka, ndryshoje. Nëse nuk mund ta ndryshosh, ndrysho qëndrimin tënd”.

“Unë kam mësuar se njerëzit do ta harrojnë çfarë ke thënë; njerëzit do ta harrojnë çfarë ke bërë, por kurrënuk do ta harrojnë se si i ke bërë të ndihen”.

“Nëse po përpiqesh gjithmonë të jesh normal, nuk ke për ta kuptuar asnjëherë se sa i mrekullueshëm mund të jesh”.

“Unë mendoj se gjëja më e rëndësishme përtej disiplinës dhe kreativitetit, është të marrësh guximin tëdyshosh”.

“Urrejtja, ka shkaktuar shumë probleme në botë, por ende nuk ka zgjidhur asnjë”.

“Gjithë arritjet e mëdha kërkojnë kohë”.

“Mundohu të jesh si një ylber në renë e dikujt”.

Kurt ë humbasim dashurinë dhe respektin për njëri tjetrin, ai është momenti kur do të vdesim përfundimisht”.

“Mos e trajto asnjë si prioritet, kur gjithçka që je për ta është një opsion”.

Back to top button
Close
Close